понеделник, 11 февруари 2013 г.

Домашен течен шоколад

Необходими продукти :
300-400 гр. захар
2-3 с.л. какао
250 гр. сухо мляко
1 пакет масло ( 125 гр.)
250 мл. вода
Начин на приготвяне :
Водата се слага да заври. Добавя се захарта. След като се разтвори захарта, се добавя маслото и се оставя да се разтопи. В дълбок съд се смесват сухото мляко и какаото. Към сухата смес внимателно се добавя сместа от вода, захар и масло. Разбърква се добре и се разлива на порции. Оставя се да изстине и се слага в хладилник за поне 2 часа. Поднася се студен. 
!!! По желание може да се поръси с ядки.

Добър апетит !

Няма коментари:

Публикуване на коментар