7-8 парчета сурова наденица
250 гр. печурки
5-6 кисели краставички
5-6 печени и белени червени чушки
2 скилидки чесън
2 глави лук
соев сос
50 мл. олио
Начин на приготвяне :
Гъбите, краставичките и пиперките се нарязват на едро и се слагат в дълбок съд. Чесънът се нарязва на ситно и се добавя при зеленчуците. Лукът се нарязва на ситно и се запържва в олиото, докато покафенее. Добавя се при зеленчуците. Всичко се разбърква добре и се полива със соев сос на вкус. Прехвърля се в глинения гювеч и се разпределя, заедно с наденицата. Покрива се и се пече около 1 час на 180 градуса (ако има много течност, можете да махнете капака и да печете още 20-30 минути).
Добър апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар